Onze diensten

Cartridge en meer

Cigo MultiKantoor voert een ruim assortiment met zowel originele cartridges & toner als alternatieve van het huismerk PrintGoedkoper. Ook kunnen wij uw cartridges bijvullen.

Pasfotos

Pasfoto in Almelo laten maken? Klaar terwijl je wacht. Ook op de maandag! Sinds december 2012 hebben wij weer een nieuwe extra service aan onze formule toegevoegd: officiële pasfoto’s maken.

Kantoorartikelen

Alles voor school, thuis en op kantoor. Onder dit credo treft u bij Cigo MultiKantoor een ruim assortiment kantoorartikelen.

Alles over tabak

Wilt u meer informatie over tabak, sigaretten of sigaren? U vind dat op de volgende pagina’s.

Alles over kansspelen

CIGO Multikantoor biedt meerdere soorten kansspelen zoals; Lotto, Lucky Day, krasloten en Eurojackpot

Copyservice

Doe het zelf! De goedkoopste oplossing. Immers maakt u geen gebruik van onze diensten maar slechts van onze faciliteiten. De benodigdheden staan gratis beschikbaar.

Cadeaubonnen

Wat je voorkeur of budget ook is; met de keuze uit meer dan 100 verschillende cadeaubonnen in ons assortiment geef je iemand altijd een persoonlijk cadeau waar hij of zij zelf invulling aan kan geven.

PostNL postzegels & Pakketpunt

Uiteraard kunt u bij CIGO MultiKantoor voor postzegels terecht maar ook voor pakket bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe zwaar, hoe groot en waar naar toe; het maakt ons niet uit.

Dagbladen & Tijdschriften

Blijft met Cigo MultiKantoor op de hoogte van het laatste nieuws.Wij hebben in ons assortiment oa; Tubantia, De Telegraaf, Het Algemeen Dagblad, De Volkskrant, Trouw, NRC, NRC Next em het Parool.

WhatsApp chat Heb je een vraag?