Copyservice Almelo

Doe het zelf! De goedkoopste oplossing. Immers maakt u geen gebruik van onze diensten maar slechts van onze faciliteiten. De benodigdheden staan gratis beschikbaar. Wanneer u zelf uw kopieën wilt maken en wat knip- en plakwerk wilt doen, dan heeft u daarvoor in onze winkel alle tijd en ruimte. En voor advies staan we altijd klaar.

Een computer staat ter beschikking;
Er is in de winkel tevens een computer beschikbaar waarop u zelf aan de slag kunt om uw documenten te printen, in zowel zwart als in kleur. Uiteraard kunt er ook mee internetten.

Omvangrijkere opdrachten kunt het best door ons laten doen. Dat gaat sneller. Wanneer de oplage te groot wordt of wanneer u geen tijd heeft zelf te kopiëren kunt u uw opdracht bij ons achterlaten en verzorgen wij die verder voor u. Boeken worden door ons niet gekopieerd!

De reductiekaart;

Hiermee betaalt u altijd een lagere prijs per kopie! Als u met regelmaat kopieën moet maken is een reductiekaart een voordelige oplossing. U koopt een reductiekaart met een tegoed van een aantal z/w kopieën A4. Per keer schrijven wij de gemaakte kopieën af. De kaart blijft geldig tot hij op is.

Contact Person Heb je een vraag?